Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1

Det store fællesskab

Det store fællesskab 

På Langelinieskolen gør vi os hver dag umage for at lave en spændende og udfordrende skole til alle børn, igennem solide faglige forløb, stærke traditioner og inkluderende fællesskaber.   

På Langelinieskolen er alle børn vigtige i det store fællesskab, det er at gå i skole. Derfor er vi grundige omkring at hjælpe hvert et barn til at finde sin stemme i fællesskabet, og til at forstå hvordan de hver især kan bidrage til, at vi får den bedste skole i tiden.   

Vi er ambitiøse med at lave undervisning, der udfordrer og udvikler elevernes evne til at samarbejde og til at reflektere; både over de nære ting og også til få øje på andre måder at gøre tingene på ude i verden.   

Langelinieskolen prøver til stadighed at leve op til sin udnævnelse til rettighedsskole, en titel der forpligter, og som vi kontinuerligt arbejder med, både i klassefællesskaberne, elevrådet, i ledelsen og skolebestyrelsen og ikke mindst i det særlige rettighedsråd, med både elever og lærere.   

Vi vægter et stærkt forældresamarbejde, hvor alle ved, at skole og forældre er medspillere hele skoletiden igennem, for at børnene og klassen kan opretholde den fine balance, det er at være nysgerrige, modige, dygtige og glade børn. Derfor forventer vi, at forældrene er nysgerrige og tillidsfulde overfor skolens arbejde, og hele tiden husker at deres barn lærer bedst i en sund klasse, og at vi har et fælles ansvar, skole og hjem, for at fællesskabet er i trivsel.