Gå til hovedindholdet
MENU
Aula_close Layer 1

Til forældre

Til forældre

SPK er en skole for børn med behov for tydelig kommunikation. Her tænkes især på børn, der har vanskeligt ved at opfatte og anvende talesprog på samme vis som deres jævnaldrende. Det kan være børn med hørenedsættelse, en autismespektrumforstyrrelse, et syndrom eller en indlæringsudfordring, hvor alternative kommunikationsformer kan forstærke barnets læring og kontakt med omverdenen.  

SPK er et trygt læringsmiljø for barnet i en periode eller i længere tid, hvor der er brug for en specialiseret indsats. Hos os kan dit barn blive undervist, være i fritidsordning og have plads på elevhjem til og med 10. klasse.  

Vores lærere og pædagoger er vant til at arbejde tværfagligt og tæt sammen med forældre. Det betyder, at barnets sproglige udvikling kan fastholdes og forstærkes på en naturlig måde i undervisningen, i fritiden og sammen med jer.  

Derudover lægger vi vægt på gode skolefærdigheder, inklusion i fællesskab og udvikling af selvstændighed. Vi hører til på Langelinieskolen, som er en velfungerende distriktsskole på Østerbro, og modtager også børn i kommuner udenfor København.  

Landsbyskolemiljøet med klyngen af gamle og nye bygninger er en tryg ramme for alle børn. Børnene leger sammen, deles om faglokaler og om at passe dyrene i haven.  

SPK er desuden en supportenhed i Københavns Kommunes inklusionsindsats.  

Du er altid velkommen til at besøge os for at se mulighederne med egne øjne. Du kan også kontakte os for at få en snak om dit barn.  

Kontakt afdelingsleder Frank Holmkvist på mail: we1u@kk.dk eller på mobil +45 2424 6126.