Gå til hovedindholdet

Forstanderhaven

Langelinieskolen har en stor og grøn have, hvor vores naturvejleder Susanne har lavet et helt særligt sted til eleverne på skolen.
Vi har to alpacaer, to grise af arten KuneKune, en hel masse kaniner, 10 høns og så læsehunden Sigge. Haven og drivhuset bliver brugt til naturvejledningsforløb og sociale understøttende forløb i skoletiden, hvor eleverne gennem hele skoleforløbet laver forskellige relevante forløb. Her kommer de kommer i haven, laver mad og lærer om naturen og årets gang.
Efter skoletid er haven åben for børnene fra 0.-3.kl der går i fritidsinstitution. Her kan de hjælpe til med dyrene og stalden, og bruge haven som et dejligt og roligt sted at lege. Når børnene bliver ældre fortæller de, at haven har dannet ramme for mange gode rollelege i samvær med  dyrene.

Læs mere om Forstanderhaven her:
Forstanderhaven (@forstanderhaven) • Instagram-billeder og -videoer

Forstanderhaven - Startside | Facebook