Gå til hovedindholdet

Månedsbrev

FOF - FØRSTE ONSDAG I FEBRUAR

Onsdag d. 7. februar kl. 19 til 22 er der traditionen tro ’Gamle elevers aften’, for elever der tidligere har gået på Langelinieskolen, Holsteinsgades Skole og Rosenvangsskolen.
Arrangementet afholdes på første sal i personalerummet i skolens bygning i Holsteinsgade 41 opgang B.
Der vil være mulighed for at mødes med tidligere skolekammerater eller se på gamle historiske fotos fra skolens historie.
Og så kan man købe øl og vand.
Vi glæder os til at se jer.

GLEMMETØJ PÅ KASTELSVEJ

Vi er begyndt at fordele glemmetøj på en lidt anden måde, som er meget god for jer forældre at kende til, hvis I ikke kan finde jeres børns ting i eller udenfor klasselokalet.
Glemmetøj, der indsamles i hvid bygning, lægges i første omgang i KKFO på samme etage, hvor de har ”glemmestationer” i nærheden af indgangene.
Hvis vi finder glemte ting på udearealer, bliver de lagt i KKFO´en i stueetagen.
Efter noget tid (typisk en måned), bliver tingene fra etagerne lagt ned i ”glemmerummet” i kælderen under hovedindgangen.
Mindre ting som nøgler, smykker, mobiler, høretelefoner el.lign. lægges hos Randi på kontoret.
Ting glemt i idrætsomklædningen lægges i første omgang i glemmekasse ved idræt og flyttes efter noget tid til kælderen.
En gang årligt (typisk op mod sommerferien), lægger vi alt det uafhentede ud i Rytmiksalen til afhentning.

NYT FRA RETTIGHEDSRÅDET

Rettighedsrådet har i efteråret gennemført de årlige tryghedsvandringer på begge matrikler og har nu holdt møde med Kristian Borg og skolens tekniske medarbejder, Ole, for at tale om gode løsninger til de punkter, vi har fået fra klasserne. Der er både lyttet og taget handling.
På det seneste rettighedsråds-møde drøftede rettighedsrådet den årlige handlingsplan, som i år tager afsæt i artikel 31 fra Børnekonventionen om børns ret til fritid og hvile. Rådet skal på mødet i februar udarbejde en plan for, hvordan vi får mere leg og aktivitet ind i skoledagen. Der er bl.a. kommet forslag om oste-klub, fodboldklub, læse-klub, ”brain breaks”, ”Lån og Leg” og MEGET andet.
Rettighedsrådet skal desuden deltage i en elevworkshop d. 8. april, hvor rådet skal arbejde mere indgående med klassecharter med fokus på, hvordan det kan bruges aktivt ude i klasserne.