Gå til hovedindholdet

Månedsbrev

MÅNEDSBREV – August 2022

Kære alle elever og forældre

Velkommen tilbage efter sommerferien.

Så er vi alle ved at være tilbage efter en lang sommer

Vi håber, at I har fået slappet godt af og nydt sommeren.
På mandag kl. 9. møder eleverne i skole igen, og kl. 10 skal vi sige velkommen til de nye børnehaveklasseelever og deres forældre.

Personalet har været i gang i en uge, og vi glæder os nu til at skabe den bedste start på skoleåret, møde eleverne, høre om ferier, sjove oplevelser, udfordringer med cykelture og flybilletter og meget andet. Og så ser vi alle frem mod et nyt og spændende skoleår på Langelinieskolen.

Vi har fundet en masse bøger frem og næsten fået gjort alle lokalerne klar. Der er stadig håndværkere i den hvide bygning på Kastelsvej, og de arbejder på at blive færdige med deres arbejde i løbet af de kommende dage.

Fra på tirsdag

Fra tirsdag den 9. august følger klasserne deres almindelige skema, og i indskolingen er vi tilbage til at alle elever møder kl. 8 med mulighed for at benytte Fritidsinstitutionens morgenåbning, hvis man møder tidligere end kl. 7.50.

I indskolingen fortsætter vi med at fordele klasserne ved forskellige indgange i den hvide bygning.

Fordeling af indgange på Kastelsvej 58:
Indgang B (fra Talgården): 4.a, 4.b, 4.c, 4.e
Indgang L (hovedindgangen ved boldbanen): 0.a, 0.d, 0.e, 1.c, 1.d, 1.e, 2.e, 3.d
Indgang F (fra Talgården): 0.b, 1.a, 1.b, 3.a, 3.b, 4.d
Indgang G (Talgården): 2.a, 2.d, 3.c og 3.e